Os-130 Klavuzlu Kavurma Makinası
BOYUT ÖZELLİKLERİ
YAKIT ÖZELLİKLERİ
ÜRÜN KAPASİTESİ
KAPASİTE | KG/SAAT |
Beyaz Leblebi | 150-170 kg/h |
Ay Çekirdeği | 125-150 kg/h |
Sarı Leblebi | 120-150 kg/h |
Kabuklu Fıstık | 190-200 kg/h |
Tuzlu Leblebi | 200-215 kg/h |
Kabak Çekirdeği | 100-125 kg/h |
Çıtır Leblebi | 200-220 kg/h |
Tofy Fıstık | 180-200 kg/h |
Tofy Leblebi | 150-170 kg/h |
Antep Fıstığı | 180-200 kg/h |
OS-130 kılavuzlu kavurma makinesinde, ürün dönen bi kazan içinde kavrulur.Ürünün kavrulması için gerekli olan ısı, kavurma makinesinin içine yerleştirilen yüksek verimli bir brülörden üretilir.Üretilen ısı kazanın yüzeyine eşit bir şekilde uygulanır ve bu da kavurma makinesinin içine yerleştirilen beyaz leblebi,ay çekirdeği, sarı leblebi, kabuklu fıstık,tuzlu leblebi,kabak çekirdeği,çıtır leblebi,tofy fıstık , tofy leblebi,antep fıstığı,fındık gibi çeşitli kuruyemişleri mükemmel bir şekilde pişirilmesinin sağlar.Kavurma işleminin kullanıcı tarafından, kavurma süresini, dönme hızını kontrol etmesinin sağlayan kolay erişilebilir bir elektrik kontrol paneli ile donatılmıştır.Kavrulan kuruyemişler kazanın merkezine doğru yönlendirilmiş delikli sepetin yerleştirilmesiyle aktarılır.Bu dönerli kuruyemiş kavurma makinası iki sepet ile birlikte gelir, sepetlerden biri delikli biri ise deliksizdir.Tambur sistemli kuruyemiş pişirme makinesi tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir.Makinanın üstüne yerleştirilen bir hazneden ürünün aktarılabildiği isteğe bağlı bir otomatik başlık mevcuttur.Ürün asansör yardımıyla kazana taşınır.Bu kılavuzlu pişirme makinası tek kademeli,yüksek performanslı bir brülöre sahiptir.Kullanıcı ürünün daha homojen ve yakıt tüketimini artırmadan yüksek sıcaklıkla kavrulmasını sağlamak için ürünü tuzla kavurabilmektedir.Bu işlem sayesinde kuruyemişi merkezkaç kuvvetlerinden kopmasını önler ve delikli sepetten dışarı daha kolay aktarır.